Implică-te

Implică-te: donează, sponsorizează, înscrie-te

De ce donez
Orice sprijin crește capacitatea tuturor de-a acționa pentru o guvernare deschisă și corectă. Așa rămânem independenți și ne putem dedica 100% proiectelor de împuternicire civică. Vei ști întodeauna ce se întâmplă cu banii tăi din rapoartele de activitate. Contribuie printr-o donație, care este la fel de sigură ca orice plată cu cardul. Pentru mai multe detalii sau ajutor contactează-ne!

Compania ta face diferența
Știm că ești cap de pod în ceea ce faci, așa că alătură-te argeșenilor cu expertiza ta, ca să-și câștige puterea de cetățeni mai lesne și mai sigur. Dacă ne poți ajuta să creăm aplicații civice, ne poți oferi servicii juridice ori de contabilitate, hai în barca noastră.
La #activAG Piteşti acceptăm cu drag sprijinul tău, căci, doar împreună suntem eficienți:

  • ne poți deschide o sală pentru întâlniri cu cetățenii, pentru cursuri și conferințe;
  • poți oferi produse de birotică;
  • produse de protocol;
  • primim cu drag și laptopuri, imprimante și orice accesorii;

Cum fac o donație?
Cel mai simplu este sa faci un transfer bancar din contul personal folosind datele de mai jos.

* Asociaţia Civică
Adevăr şi Dreptate Argeşean
#activAG Piteşti
* CIF 39504402
* UniCredit Bank – Fortuna Piteşti
RON: RO26BACX0000001652474001
EUR: RO96BACX0000001652474002
* Detalii plata: DONAŢIE

Politica de sponsorizare
Toate proiectele noastre sunt colaborative. Le gândim și le implementăm împreună, punând cap la cap resursele. Astefel te poţi implica prin:
A. În fiecărare an, până pe 31 decembrie, poți redirecționa către proiectele noastre, 20% din profitul tău (până la 5/1000 din cifra de afaceri), fără să te coste nimic. Contactează-ne și povestim sau descarcă contractul de mai jos şi urmează paşii următori:
1. Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și să îl trimiteți în digital la adresa asociatiacivicaactivag@gmail.com
2. Vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată de d-voastră.
Suma ce poate fi redirecţionată din impozitul pe întreg anul în curs se calculează astfel:

  • firma îşi estimează profitul anului fiscal în curs precum şi cifra de afaceri din acest an.
  • suma de sponsorizare, dacă se încadrează în limitele prevăzute în codul fiscal (20% din impozitul pe profit, maxim 3‰ (la mie) din cifra de afaceri), se scade din impozit.
  • diferenţa din impozitul datorat o va vira către bugetul de stat, la termenul prevăzut de lege (25 ianuarie anul următor).

Sponsorizarea se poate realiza și trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al acestuia, dacă plata sumei sponsorizate se realizează pe parcursul respectivului trimestru.
Important: Până la 31 decembrie a anului curent plata trebuie efectuată, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs; dacă plata se face după 31 decembrie, va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor. În prezent #activAG Pitești are două proiecte în derulare pentru care solicităm sponsorizare din partea d-voastră în scopul de a duce a îndeplinire a acestora:

B. La fel se întâmplă şi cu cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii şi pensii. Formularul care trebuie completat de d-voastră şi apoi trimis până la data de 25 mai către Administrația Financiară de care aparțineţi este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin) se poate descarca de mai jos, sau apelaţi 0762631357 pentru ajutor. Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către #activAG Piteşti, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect secţiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI şi II. DATE PRIVIND CATEGORIILE DE VENIT PENTRU CARE SE SOLICITĂ 3,5% DIN IMPOZITUL ANUAL şi Semnătura contribuabil. Formularul poate fi descărcat de aici chiar dacă nu aveți o previzualizare corectă a formularului. Completarea se poate face doar de pe Internet Explorer.

#activAG Piteşti este o organizație care își prețuiește independența și integritatea, așa că primim sponsorizări doar de la companii cu o prezență publică etică. Ne rezervăm dreptul de a refuza sprijinul de la companiile care sunt incompatibile cu valorile și activitatea #activAG Piteşti.
În schimb, noi ne vom lăuda cu sprijinul tău, pentru ca piteştenii, argeşenii să știe că îți pasă de comunitatea noastră!

Cum poţi deveni membru
1.Ce condiţii trebuie să indeplinesc pentru a deveni membru? În primul rând, să fii de acord cu principiile pe care le promovăm. Îți poți face o idee despre asta aruncând o privire pe site-ul nostru în secţiunea Asociaţie.
2. Câte feluri de membri există? Mai întâi, membri fondatori. Dar aici lista e deja închisă. Sorry! 🙂 Apoi, membri asociați. Practic, aceștia au aceleași drepturi și obligații ca membrii fondatori, și anume: au drept de vot în Adunarea Generală a asociației, pot fi aleși în Consiliul Director. Și, da, au de achitat o cotizație stabilită prin statut. În al treilea rând, membri simpatizanți: fără drept de vot, fără obligații financiare (desigur, donațiile nu sunt interzise), dar dornici să susțină activitățile asociației. În fine, membri onorifici. Dacă ceri asta, sigur nu vei primi! 🙂