Cum se PSD-izează Simfonia Lalelelor

        Simfonia Lalelelor este de 41 de ani simbol al orașului Pitești. Dar piteștenii nu au loc să se bucure de acest frumos eveniment din cauza politicienilor care îl terfelesc an de an în goana de a obține capital de imagine din orice. M-am bucurat însă să văd azi și excepții, dar puține.

        În fața Primăriei era amplasată tribuna oficială pe care stăteau cocoțați precum trofee oaspeții de seamă sosiți de la București sau din alte țări. Prin fața lor au fost aduși copiii să defileze ca pe vremea lui

        Ceaușescu. Și țineau bieții copii afișe agățate de cozi de mătură…

        Apoi,la deschiderea oficială a Simfoniei era îngrămădeală mare la discursuri colorate.

        Azi în centrul atenției a fost premierul Vasilica Dăncilă. A vrut să se simta o floare între flori și nu a venit cu mâna goală. A adus-o la pachet și pe Carmen Dan, ministrul MAI. Ce treaba are oare acest minister cu florile??? Mai bine s-ar ocupa de treburi serioase, nu de plimbări în teritoriu la Sărbători orășenești.

        Nici o clipă nu a lăsat Vasilica telefonul din mâna la festivitate. Dar la apelul primit de la Iohannis pentru a discuta pe marginea propunerii de mutare a ambasadei Romaniei în Ierusalim, nu a raspuns. Ba chiar a avut tupeul să spună că nu avea telefonul cu ea. A înghețat si fântâna muzicală a Piteștiului de la minciunile sale.

        Au PSD-izat Simfonia Lalelelor! Primarul se umfla în pene de ziceai că mai are puțin și face poc. Oare ce a vrut să spună atunci când a zis că Piteștiul este un ORAȘ VIABIL? Da, exact așa a spus!

        Să fi fost de la emoții sau i se lipise inspirația de asfaltul cu care a peticit piesele de granit care lipsesc din Piața Primăriei? Așa au acoperit ei găurile, cu asfalt. Nu m-ar fi mirat să pună pământ și să planteze lalele.

        Așadar, mulțumim din inimă partidului si RAMONiA!