Parada Florilor, Piteşti 2018

        Autorităţile locale din Piteşti au pregătit un adevărat program omagial pentru vizita premierului Viorica Vasilica Dăncilă de azi, cu ocazia deschiderii Simfoniei Lalelelor. Parada Florilor, cum a fost denumită de prezentatorul evenimentului, a inclus defilarea copiilor prin faţa premierului. Elevi de la mai multe grădiniţe, cu program normal sau prelungit, de la școli si licee, precum și studenți, din intreg județul, au defilat și dansat în fața oficialităților prezente la evenimentul care este deja o tradiție pentru Pitești.

        Totul s-a desfășurat în faţa Primăriei Piteşti, unde Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu fanfara militară. Primirea triumfală a premierului Dăncilă aduce aminte de paradele omagiale închinate familiei Ceauşescu în comunism.

        Copiii de grădiniţă îmbrăcaţi în costume care compun tricolorul, însoțiți de cadre didactice, au trecut în pas de marş prin faţa unui podium pe care se aflau premierul Viorica Dăncilă, ministrul Carmen Dan şi vicepremierul Graţiela Gavrilescu, precum şi primarul oraşului Pitești, nea Cornel Ionică şi prefectul judeţului, dar și alte oficialităţi de la centru şi reprezentanţi ai unor ambasade.

        Venită pentru evenimentul Simfonia Lalelelor în oraşul controlat de PSD, Dăncilă a fost prezentă la o defilare de inspirație comunista. Alături de aceste neOFICIALITĂŢI, au participat şi alti parlamentari români dar şi reprezentanţi ai unor ambasade în România.

        Parada organizată de autorităţile locale din Piteşti are loc la doar două zile după ce Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli şi proteste la vizita făcută tot în oraşul argeşean. Protestul a fost organizat de #activAG Piteşti.

.

        Spectacolele omagiale organizate de demnitari sau aleşi locali PSD, devin o normalitate în era comunistă PSDragnea aşa cum se vede şi în clipurile ce urmează.

TRĂIASCĂ PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT ÎN FRUNTE CU TOVARĂŞUL PSDragnea